Testimoniale

Participanţii la evenimentele de promovare a culturii antreprenoriale desfăşurate în cadrul proiectului, POSDRU ID 62353 – "Dezvoltarea competentelor antreprenoriale – o alternativă eficientă de adaptare la piaţa muncii în societatea informaţională" ne-au împărtăşit părerile lor:

"Nu trebuie să te fi născut antreprenor pentru a fi unul. Tot ce îţi trebuie este creativitate, încredere în sine, viziune şi aptitudini de lider", este opinia unui manager al unei afaceri de succes.

Un posibil antreprenor remarcă "nevoia de curaj de a-ţi deschide un business şi angajamentul pe care ţi-l asumi ca antreprenor".

"Este important să îţi doreşti să ieşi din zona de confort current şi să gândeşti continuu la noi oportunităţi cu care să intri pe piaţă" spune un angajat cu iniţiative antreprenoriale.

"Aş vrea să pot crea proiecte care să poată veni în sprijinul tinerilor ce doresc să-şi deschidă o afacere, fie o organizaţie non profit, fie un centru de cercetare" afirmă un participant, conştientizând necesitatea educaţiei antreprenoriale şi a susţinerii motivaţiei antreprenoriale a tinerilor.